Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Άρχισε να εκπαιδεύεται στο Kung Fu απο την ηλικία των 3 ετών με τον δάσκαλο και πατέρα του Κυριάκο Παναγόπουλο. Εκπαιδεύεται πάνω στην τέχνη του Γουΐνγκ Τσάν, Πά Κουά Τσάνγκ και Τάι Τσί Τσουάν. Στην ηλικία των 6-7 ετών διακρίθηκε σε διαγωνισμούς στην τέχνη του Hungar και στην ηλικία των 8-9 ετών διακρίθηκε και στην τέχνη του Tang Lang. Μεχρι το έτος 2015 στα 7 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία έχει συμμετάσχει έχει κατακτήσει 1ες Θέσεις σε όλα απο αυτά αναδεικνύοντας τον, Πανελλήνιο Πρωταθλητή κάθε φορά. Έλαβε μέρος το 2009 και 2010 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έγιναν στην Κίνα, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια το 2009 και 3 χρυσά μετάλλια το 2010 καθως και τον τίτλο best of the best και μετά απο εξετάσεις πήρε 3 duan. To 2013 μετά απο εξετάσεις που έδωσε στην ελληνική ομοσπονδία Γού Σού Κούνγκ Φού πήρε 4 duan. Διδάσκει πλάι στόν δάσκαλο και πατέρα του, τις παραδοσιακές τέχνες Γουΐνγκ Τσάν και Πά Κουά Τσάνγκ στο σύλλογο ακτής σαρωνικού.
H Ευγενία Παναγοπούλου γεννήθηκε στό Χολαργό Αττικής το 1994. Άρχισε να εκπαιδεύεται στό Kung Fu από την ηλικία των 5 ετών με τον δάσκαλο και πατέρα της Κυριάκο Παναγόπουλο. Εκπαιδεύεται πάνω στην τέχνη του Γουΐνγκ Τσάν και Πά Κουά Τσάνγκ. Απο το 2006 συμμετέχει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κερδίζοντας σε κάθε ένα από αυτά 1ες Θέσεις καθώς και το 2009 και 2010 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα που έγιναν στην Κίνα, κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια το 2009 αλλά και τον τίτλο best of the best, έδωσε εξετάσεις και πήρε 3 duan. Το 2010 κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια. To 2013 μετά απο εξετάσεις που έδωσε στην ελληνική ομοσπονδία Γού Σού Κούνγκ Φού πήρε 4 duan. Στά Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα που έχει συμμετάσχει, έχει κατακτήσει 26 χρυσά μετάλλια. Διδάσκει πλάι στόν δάσκαλο και πατέρα της, τις παραδοσιακές τέχνες Γουΐνγκ Τσάν και Πά Κουά Τσάνγκ στο σύλλογο ακτής σαρωνικού.
Γεννήθηκε στο Λαδικό - αρχαίας Ολυμπίας. Άρχισε να εκπαιδεύεται στην πυγμαχία και στο Καράτε όταν ήταν έφηβος. Βρήκε αυτό που έψαχνε το 1985 όταν συνάντησε τον Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουΐνγκ ο οποίος είχε έρθει τη χρονιά εκείνη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης της Ελληνικής κυβέρνησης στην Ομοσπονδία της Κίνας, να διδάξει το Κινέζικο Kung Fu στη χώρα μας. Από τότε τον ακολουθεί πάντα. Στη διάρκεια αυτών των ετών έμαθε τις τέχνες του Γουΐνγκ Τσαν Κουνγκ Φου, του Χουνγκ Γκαρ, του Τάϊ Τσι, Πα Κουά Τσανγκ, Τσι Κουνγκ και τις θεραπευτικές τεχνικές εσωτερικής ενέργειας. Το 1992 έγινε Δάσκαλος του Γουΐνγκ Τσαν Κουνγκ Φου και το 1995 άνοιξε την δική του σχολή.Το 1997 προήχθηκε σε Δάσκαλος του Χουνγκ Γκαρ Κουνγκ Φου και του Τάϊ Τσι Τσουάν Γιανγκ στυλ.Ακολουθώντας τον Δάσκαλό του, συνάντησε και μαθήτευσε προσωπικά στον Σι Σουκ Κουνγκ (τον θείο του Δασκάλου του στο Κουνγκ Φου), Γκραντ Μάστερ του Χουνγκ Γκαρ, τον Λαμ Τσαν Σινγκ.Το 2002 η "TANG'S KUNG FU ASSOCIATION" τον προάγει σε Chief Instructor στην τέχνη του Wing Chun Kung Fu. Συνεχίζοντας τις μελέτες του στο Κουγκ Φου, εκπαιδεύτηκε στην τέχνη του Τσεν Τάϊ Τσι Τσουάν με τον Δασκαλό του Μάστερ Τανγκ Τουνγκ Γουϊνγκ και τον Μάστερ Ying Ying, και…
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας