Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 14:39

Η Ομάδα του Tang's Chinese Kung Fu κέρδισε 15 Χρυσά Μετάλλια στο 2009 Διεθνή Διαγωνισμό Wushu στο Χονγκ Κονγκ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

C1    C2    C3

Ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Wu-Shu του Hong Kong, που διοργανώθηκε από την Hong Kong Wushu School και την Zhejiang Wushu Association διεξήχθη στο Hong Kong από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου 2009.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 1600 αθλητές από 30 χώρες. Οι σύλλογοι Παραδοσιακού Κινέζικου Κung Fu του Δασκάλου Tang προσεκλήθησαν να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός αντιπροσωπεύοντας την ομοσπονδία τους.
Η ομάδα των συλλόγων Παραδοσιακού Κινέζικου Κung Fu του Δασκάλου Tang απαρτιζόταν από 6 αθλητές που διαγωνίστηκαν σε 4 κατηγορίες:
Hung Gar (Nanquan), Wing Chun, Baguazhang και όπλα. Κάθε αθλητής είχε δικαίωμα συμμετοχής από 1 έως 3 κατηγορίες.
Κάθε αθλητής της ομάδας κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο σε όλες τις συμμετοχές του και έτσι η συνολική συμμετοχή μεταλλίων έφτασε τα 15 χρυσά μετάλλια μαζί με το Βραβείο Καλύτερης Ομάδας και το Βραβείο Καλύτερου Προπονητή που απονεμήθηκε στον Δάσκαλο Tang Tung Wing.

Η συμμετέχοντας Ευγενία Παναγοπούλου κατέκτησε τον τίτλο «Best of the Best» και κατόπιν εξέτασης κατάφερε να πάρει Μαύρη Ζώνη 3ο Dan.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από κάθε άποψη και για όλα τα στυλ.

C4    C5    C6    C7

C8    C9    C12    C11

Παρακαλώ δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και μια περίληψη των αποτελεσμάτων για την ομάδα του Tang's Chinese Traditional Kung Fu.

K.1    K.2

Ο Sifu Κυριάκος Παναγόπουλος είναι ο κύριος εκπαιδευτής της σχολής στην Βάρη, Είναι ο μαθητής του Master Tang Tung Wing. Κέρδισε 3 χρυσά μετάλλια στα 3 ατομικά διαγωνίσματα, Wing Chun, Baguazhang, και Όπλο.

K.P.1    K.P.2    K.P.3    K.P.4

K.P.5    K.P.6    K.P.7    K.P.8

Η Ευγενία Παναγοπούλου είναι η κόρη του Sifu Κυριάκο Παναγόπουλου. Κέρδισε 3 χρυσά μετάλλια στα 3 ατομικά διαγωνίσματα, Wing Chun, Baguazhang, και Όπλο. Επίσης κατέκτησε τον τίτλο «Best of the Best» και κατόπιν εξέτασης κατάφερε να πάρει Μαύρη Ζώνη 3ο Dan.

K.E.1    K.E.2    K.E.3    K.E.4

K.E.5    K.E.6    K.E.7    K.E.8

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος είναι ο γιος του Sifu Κυριάκο Παναγόπουλο. Κέρδισε 3 χρυσά μετάλλια στα 3 ατομικά διαγωνίσματα, Wing Chun, Baguazhang, και Όπλο.

K.L.1    K.L.2    K.L.3    K.L.4

K.L.6     K.L.5    K.L.7

 

Διαβάστηκε 2104 φορές
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας