Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 17:33

Πάρτι Γενεθλίων του Grand Master Liu Jing Rou

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

017Τα γενέθλια του Grand Master Liu Jing Rou συνέπεσαν μία από τις ημέρες των σεμιναρίων του την Ελλάδα. Επειδή δίδασκε καθημερινά σε εξάωρη βάση, δεν έγινε κανένας εορτασμός εκείνη την ημέρα. Αλλά οι δάσκαλοι και οι μαθητές της T.C.K.F.A. δεν ξέχασαν να τιμήσουν το Μεγάλο Δάσκαλο.
Έτσι, την Κυριακή 02/04/06 διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων προς τιμή του, στο Κινέζικο εστιατόριο "Golden Phoenix" στο Ελληνικό. Διακόσια περίπου άτομα γιόρτασαν τα γενέθλια του Grand Master Liu Jing Rou και του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει - πράγμα που είναι σίγουρο, μια που στα εβδομήντα χρόνια του έχει την εμφάνιση σαραντάρη και τη φυσική κατάσταση εικοσάχρονου αθλητή.

 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ποτό, μουσική και χορό - και φυσικά εξαίσιο και άφθονο Κινέζικο φαγητό, μαγειρεμένο από τους έμπειρους σεφ του εστιατορίου. Όλοι οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτές των συλλόγων της T.C.K.F.A. 018βρίσκονταν εκεί, όπως και πολλοί μαθητές και φίλοι του Kung Fu. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο εκδότης των περιοδικών «Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες» και "Asian Martial Arts", κύριος Διονύσης Τσετσέλης με τη γυναίκα του και την κόρη του, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου και εκπαιδευτές άλλων συστημάτων Πολεμικών Τεχνών. Η βραδιά κύλησε όμορφα και οι συζητήσεις των παρευρισκομένων περιστρέφονταν κυρίως γύρω από (τι άλλο;) το Kung Fu και τις διδασκαλίες του, των οποίων ο Grand Master Liu Jing Rou είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους εκπροσώπους σε διεθνή κλίμακα.

Ο Grand Master Liu Jing Rou και ο βοηθός του Master Hung Sheng έφυγαν από τη χώρα μας στις 05/04, αφήνοντας πίσω τους μια καινούργια γενιά εκπαιδευτών και μαθητών του Κουνγκ Φου και μια γενιά παλαιότερη, καταξιωμένων 019δασκάλων και εκπαιδευτών της τέχνης, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτούς τους σπουδαίους Masters, και την τύχη να διδαχθούν και να εκπαιδευτούν από αυτούς. Και οι δύο γενιές ελπίζουν να τους ξαναδούν σύντομα.

Διαβάστηκε 1776 φορές
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας